A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 1

Filename: controllers/front.php

Line Number: 246

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 1

Filename: controllers/front.php

Line Number: 262

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 1

Filename: controllers/front.php

Line Number: 263

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 2

Filename: controllers/front.php

Line Number: 274

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 1

Filename: controllers/front.php

Line Number: 275

Befratech B.V. | Nieuws
befratech logo

Nieuws

TH-draad, "de nieuwe" Gamma phase draad

Sinds kort heeft de Duitse firma Heinrich Stamm, na lang testen haar nieuwe gamma-phase draad op de markt gebracht.

Deze draad kenmerkt zich door, naast de significant hogere snijsnelheid, ook door haar rechtheid. Deze draad is uitermate geschikt voor automatisch invoer en kan op alle machine types gebruikt worden.

Zie ook de nieuwe draad catalogus van de firma Stamm.

 

03/17

Stamm Product katalogus

Zie bijgaand de nieuwste product katalogus erodeerdraad van de firma Heinrich Stamm GmbH uit Iserlohn.

Alle soorten draad wordt in het eigen werk in Duitsland vervaardigd.

02/16

NIEUW - Laserlas draad

Laserlassen, met of zonder toevoeging van materiaal is een steeds vaker voorkomend en groeiend medium. De Duitse firma Improbond voorziet sinds kort de markt in haar behoefte naar hoogwaardige elektrodes voor het laserlas proces. De elektrodes in staafvorm als ook op rollen worden in Hagen, onder de rook van Dortmund, geproduceerd. Improbond garandeerd een uitermate hoge kwaliteit tegen een uiterst scherpeprijs.

Daar dit product zeer goed aansluit in de lijn van andere producten binnen haar pakket, heeft Befratech BV de exclusieve verkoop verworven van deze Improbond producten binnen de Benelux.

Bent u geinteresseerd, kijk verder op deze internet site of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

                                         

Befratech B.V. uit Tegelen is al 1 jaar actief op de markt met producten voor het draad- en zinkvonken als ook voor de plastic spuitgiet industrie. Na een aanvankelijk aarzelend begin is het aantal relaties de laatste maanden explosief gestegen. Zowel binnen de matrijzenmakers, stempelmakers, loonvonkers en de kunststof spuitgieters zijn wij een betrouwbare partner en adviseur geworden. Met ondersteuning van onze leveranciers bieden wij een optimale service. Kortom: Befratech B.V. timmert hard aan de weg en begint langzaam een bekende naam in de markt te worden binnen de Benelux.           

Om aan de grote vraag te voldoen en omdat persoonlijk contact hoog in ons vaandel staat, heeft Befratech B.V. onlangs een bestelauto aangeschaft. Hiermee is een snelle en doelmatige levering gegarandeerd, en door de eigen bezorgdienst blijft het contact met u als klant optimaal.

Euromold  2010 Frankfurt

December 2010 - Op de Euromold 2010 in Frankfurt presenteerde de fa. Jost-Chemicals haar nieuwe NSF gecertificeerde productlijn. Met deze chemische hulpmiddelen voor zowel de plastic spuitgiet- als ook de werktuigbouwindustrie kan verantwoordt geproduceerd worden voor de medische-, levensmiddelen- en speelgoedindustrie. Binnen deze NSF gecertificeerde producten vindt men smeervetten, smeeroliën en lossings-, corrosie beschermende en reinigingsmiddelen.

Laat u vrijblijvend informeren omtrent de mogelijkheden.

Ook Mann+Hummel filters presenteerde een wereldprimeur op de Euromold 2010. Door het ontwikkelen van een revolutionair filterconcept heeft Mann+Hummel een 1-2 µm long-life filter ontwikkeld voor de nieuwe generaties van alle merken draadvonk machines. Deze filters hebben een standtijd die tot 30% hoger ligt dan de conventionele filters.

Binnenkort bij Befratech B.V. verkrijgbaar. Neem contact op.

Wolframkoper leverancier gevonden

Oktober 2010 - Wolfram-koper buisjes, rond- en vlakmateriaal in 75/25 en 80/20 als ook draadelektrodes van een gerenommeerde fabrikant zijn, voor verkoop exclusief binnen de Benelux, aan het programma toegevoegd.

Toevoeging opspangereedschap

Augustus 2010 - Het opspangereedschap van de 100% Erowa dochter F-Tools uit Zwitserland kompleteert voorlopig het programma van Befratech B.V. voor wat betreft de draadvonk en de plastic spuitgiet industrie.              

Slijtage- en onderdelen

Juli 2010 - Voor wat betreft de (slijtage)onderdelen voor alle draadvonk machines vindt Befratech B.V. een excellente leverancier die reeds lang in de Europese markt werkzaam is en haar kwaliteit reeds lang heeft bewezen. Samen gaan we de Europese markt bedienen.

Mann+Hummel filter leverancier Befratech B.V.

Juli 2010 - Befratech B.V. gaat de samenwerking aan met Mann+Hummel voor wat betreft de verkoop van erodeerfilters binnen de Benelux.

Nieuwe partner: Heinrich Stamm

Juni 2010 - Ook de gerenommeerde draadfabrikant Heinrich Stamm GmbH uit het Duitse Iserlohn (bij Dortmund) hecht waarde aan de filosofie van Befratech B.V. en geeft haar de alleen verkoop binnen de Benelux van alle Stamm draden.

Jost Chemicals als nieuwe partner

Juni 2010 - Jost-Chemicals uit het Duitse Laudenbach (onder de rook van Frankfurt) ziet in Befratech B.V.  de ideale partner om samen binnen de  Benelux haar producten voor de plastic spuitgiet industrie te gaan verkopen.