befratech logo

Kunststof spuitgiet industrie

 

 

 

 

Voor de kunststof spuitgiet industrie zijn 2 product scala's ontwikkeld. Een hele lijn  producten voor de standaard plastic spuitgiet industrie en een hele range voor het spuitgieten van producten voor de levensmiddelen-, medische- en speelgoedbranche.

Alle producten voor de levensmiddelen-, medische- en speelgoedbranche, met uitzondering van het Trennmittel, zijn NSF-H1 gecertificeerd, wat betekent dat zij in de directe omgeving gebruikt mogen worden waar producten voor de levensmiddelen-, medische- en speelgoedbranche geproduceert worden. Ons trennmittel heeft een NSF-M1 certificering, wat de allerhoogste graad van certificering is en gebruikt wordt voor het lossen van producten voor de levensmiddelenindustrie die direkt met de gebruiker in contact komen.

Indien u op een van de afbeeldingen klikt verschijnt voor u de betreffende catalogus in PDF formaat. Uiteraard kunt u de gewenste catalogus ook aanvragen en wordt deze geheel vrijblijvend aan u opgestuurd. Ook voor een geheel vrijblijvend advies gesprek kunt u altijd contac met ons opnemen.

voor deze producten zie www.befrachem.com