A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 1

Filename: controllers/front.php

Line Number: 246

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 1

Filename: controllers/front.php

Line Number: 262

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 1

Filename: controllers/front.php

Line Number: 263

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 2

Filename: controllers/front.php

Line Number: 274

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 1

Filename: controllers/front.php

Line Number: 275

Befratech B.V. | Werktuigbouw
befratech logo

Werktuigbouw

Jost-Chemicals heeft diverse producten ontwikkeld die uitermate geschikt zijn voor gebruik in de metaalverwerkende industrie, werkplaatsen en dergelijke.

TCE-Fluid 435 Anticorrosie vloeistof

TCE-Fluid 435 is een corrosie beschermende en conserverende synthetische spray. Na het opsproeien droogt de TCE-435 onmiddelijk uit en vromt het een dunne, druppelloze, egale en niet smerige olievrije film. De film druppelt niet en loopt niet uit in spleten en gaten. Het product is vrij van Chloor, Wax- en zuurverbindingen.

TCE-435 bezit waterafstotende bestanddelen en is bestand tegen een agressieve omgeving. Hierdoor is het uitermate geschikt voor bescherming van werkstukken tijdens het draadvonken, bij korte en langdurige opslag voor bescherming van matrijzen, producten en gereedschappen en bij verzending over zee. TCE-435 verdwijnt na het opwarmen van de matrijs na enkele "shots" of laat zich uitermate eenvoudig verwijderen met een doek.

Leverbaar in spuitbussen van 500 ml.

Power-Jet Industriële reiniger

Power-Jet is een uitermate krachtige reiniger die speciaal ingezet kan worden in de kunststof- en metaalverwerkende industrie voor het residu verwijderen van polymeerresten, vetten, oliën, resten van lossing- en korrosiebeschermende middelen.Ook verwijdert Power-Jet etiketten, lijmresten, PTFE- en verfresten.

Power-Jet is tevens een krachtige ontvetter en dient derhalve als voorbereider voor vlakken die gelijmt, bedrukt of beschreven dienen te worden.

Verkrijgbaar in spuitbussen van 600 ml.

TCE-Fluid 010 reiniger

TCE-Fluid 010 is een zeer effectieve, krachtig werkzame residu vrij verdampende reiniger. Reinigt de diepste groeven en verwijdert vet, olie, wax, vetresten en corrosie beschermende middelen. TCE-Fluid 010 reinigt ook uitwerpers, matrijzen en opspanplaten en dient tevens als voorbehandeling van delen die gelijmd of gekit dienen te worden. Dit product is een tragere verdunner dan de Power-Jet.

Leverbaar in spuitbussen van 500 ml.

Renox-Aktiv werkstukreiniger en etiketten verwijderaar

Renox-Aktiv is een uitermate krachtige en snelwerkende reiniger voor de industrie en ambachten. Naast het reinigen van matrijzen in de spuitgietindustrie is Renox-Aktiv uitemate geschikt voor het verwijderen van etiketten, lijmresten, lakken, inbrandresten en metaalschilfers. Renox-Aktiv wordt gekenmerkt als een universeelreiniger voor alle takken van de industrie.

Leverbaar in spuitbussen van 400 ml.

Orange clean 25A

Orange clean 25A is een op alcohol en Orange extracten gebaseerde, uiterst krachtige industriële reiniger voor zowel machines, werktuigen en gereedschappen. Verwijdert vetten, oliën, wax, hars, kleurresten etc. Orange clean 25A is verkrijgbaar in 60 liter en 210 liter vaten.

DF-40 Multispray

DF-40 combineert 5 producten in een spray.

  • Corrosiebeschermer
  • Smeerstof / beschermingsolie.
  • Roestoplosser
  • Waterverdringer
  • Reiniger

DF-40 conserveert, smeert, verwijdert roest, verdringt water en heeft tenslotte een reinigende werking. DF-40 verhard en plakt niet en kan dienen als een tijdelijke beschermer. Het is een klassiek onderhoudsproduct en kan gebruikt worden in de industrie, werkplaatsen, voor onderhoud en prive. Is uitermate geschikt tegen "pastrost".

DF-40 is een uit synthetische oliën, corrosiebeschermings- en smeerstoftoevoegingen samengesteld High-tech product voor de industrie, werkplaats, service en prive doeleinden.

Leverbaar in spuitbussen van 400 ml.

TCE-Fluid 390 Universeel snijolie

TCE-Fluid 390 is een snijolie, ontwikkeld voor de moeilijkste verspaningen bij alle staalsoorten. Naast het gebruik bij hoog gelegeerde en roestvrije metalen, laat TCE-Fluid 390 ook bij het bewerken van Chroom-Nikkel, Titanium en Mangaan-Koolstof stalen uitstekende resultaten zien.

TCE-Fluid 390 is de ideale koel- en smeerstof bij draadsnijden, boren, draaien, zagen, frezen etc. Het bevat geen chloor en minerale olien en is huidvriendelijk.

Leverbaar in spuitbussen van 400 ml.

TCE-Fluid 420 Universeel kettingolie

TCE-Fluid 420 is een universeel volsynthetische kettingolie welke zeer goed hecht en een hoge mate beschermt tegen slijtage en roestvorming. Is water- en roestvorming stabiel. Zeer geschikt voor aandrijf-, transport-, hijs- en timingkettingen. Inzetbaar bij temperaturen van -30°C tot +250°C.

Leverbaar in spuitbussen van 400 ml.

TCE-Metalic 600

TCE-Metalic 600 is een hoogtemperatuur lossing-/smeerstof voor bij extreem hoge dukken en temperaturen tot +1200 0C. Verhindert corrosie, vastbranden en vastvreten van schroefverbindingen aan hitte kanalen, cylinderkoppen, mondstukken als ook terugslag kleppen. Dient als montage- en demontage pasta Verpakking: tube a 100 gram.

TCE-Ceramic 610

TCE-ceramic 610 is een witte metaalvrije schroef-, montage- en smeerstofpasta voor alle schroefverbindingen, speciaal voor het gebruik bij extreem hoge temperaturen. Beschermt verbindingen tegen corrosie en slijtage en maakt het lossen van schroefverbindingen mogelijk, zelfs na langere tijd.

Inzetbaar bij temperaturen van -40°C tot +1200°C.

Leverbaar in hersluitbare potten van 1000 gram.

TCE-Metalic 620

TCE-Metalic 620 is een aluminium kleurig, hoogtemperatuur middel tegen vastlopen (anti-seize).

Verhindert wrijvingscorrosie en koudlassen. Montagepasta/montagespray voor het verhinderen van vastbranden en vastvreten van schroefverbindingen, bouten, moeren, dichtingen, flenzen.

Bij het spuitgieten voor de smering van uitwerpers.

TCE-Metalic hecht voortreffelijk en is temperatuurstabiel tot +1200 0C.

Verpakking: 400 ml spuitbus

Berulub Sihaf 2, Kleppensmeervet

Berulub Sihaf 2 is voor langdurige smering van keramische dicht- en regelschijven in eengreeps-mengkranen. Smering van plugklep afdichtingen, rubber manchetten, thermostaten en superafvul maschines in de brouwerij- en drankenindustrie.

Leverbaar in hersluitbare potten van 1000 gram.

NSF-H1