befratech logo

Corrosie beschermers

TCE-Fluid 435 anticorrosie vloeistof

TCE-Fluid 435 is een synthetische, corrosie beschermende en conserverende spray. Na het dun opsproeien droogt de TCE-435 onmiddelijk uit en vormt het een dunne, druppelloze, egale en niet smerige olievrije film. De film druppelt niet en loopt niet uit in spleten en gaten. Het product is vrij van Chloor, Wax- en zuurverbindingen.

TCE-435 bezit waterafstotende bestanddelen en is bestand tegen een agressieve omgeving. Hierdoor is het uitermate geschikt voor bescherming van werkstukken tijdens het draadvonken, bij korte en meerjarige opslag voor bescherming van matrijzen, producten en gereedschappen  en bij verzending over zee. TCE-435 verdwijnt na het opwarmen van de matrijs na enkele "shots" of laat zich uitermate eenvoudig verwijderen met een doek.

Leverbaar in spuitbussen van 500 ml.

Mold Protect-H1

Mold Protect-H1 is een synthetisch en olievrij corrosiebeschermings spray voor spuitgietmatrijzen. Na het opsproeien vormt Mold Protect-H1 een dunne druppelvrije film, kruipt niet in de uitwerper geleidingen en zet zich daar niet vast. Door de olie- en waxvrije conservering worden zuivere spuitingen verkregen. De beschermingsfilm verdwijnt na het opwarmen van de matrijs en enkele "shots" vanzelf. Is uitermate geschikt voor tussentijdse (langdurige) opslag, verzending over zee en vliegroest. Evenzo geschikt als conserveringsmiddel bij het draadvonken.

Mold Protect is in principe identiek aan TCE-Fluid 435, echter geschikt voor vervaardiging van producten voor de levensmiddelen-, medische- en speelgoedindustrie.

Verkrijgbaar in spuitbussen van 500 ml.

NSF-H1; Reg.nr. 143613

TCE-Fluid 707

TCE-Fluid 707 is een waxhoudende corrosiebeschermer voor werktuigen. TCE-Fluid 707 vormt een goed hechtende beschermingsfilm. Is een langdurige beschermer tijdens tussentijdse opslag of voor verzending overzee en is speciaal ontwikkeld voor hen die met wax conserveren willen.

Verkrijgbaar in spuitbussen van 400 ml.

DF-40 Multispray

DF-40 combineert 5 producten in een spray.

  • Corrosiebeschermer
  • Smeerstof / beschermingsolie.
  • Roestoplosser
  • Waterverdringer
  • Reiniger

DF-40 conserveert, smeert, verwijdert roest, verdringt water en heeft tenslotte een reinigende werking. DF-40 verhard en plakt niet en kan dienen als een tijdelijke beschermer. Het is een klassiek onderhoudsproduct en kan gebruikt worden in de industrie, werkplaatsen, voor onderhoud en prive. Is uitermate geschikt tegen "pastrost".

DF-40 is een uit synthetische oliën, corrosiebeschermings- en smeerstoftoevoegingen samengesteld High-tech product voor de industrie, werkplaats, service en prive doeleinden.

Leverbaar in spuitbussen van 400 ml.

TCE-Fluid 360

TCE-Fluid 360 is een corrosiebeschermer en wapenolie. Beschermt blanke metaaloppervlakten voor pastrost en corrosie. Is een universeel hoogkwalitatief corrosiebeschermingsolie.

TCE-Metalic 600

TCE-Metalic 600 is een hoogtemperatuur lossing-/smeerstof voor bij extreem hoge dukken en temperaturen tot +1200 0C.

Verhindert corrosie, vastbranden en vastvreten van schroefverbindingen aan hitte kanalen, cylinderkoppen, mondstukken als ook terugslag kleppen.

Dient als montage- en demontage pasta

Verpakking: tube a 100 gram.

TCE-Ceramic 610

Metaalvrije schroef-, montage- en smeerstofpasta tot +1400 0C

TCE-Ceramic is een universeel inzetbare erbindingspasta, in het bijzonder voor het gebruik bij extreem hoge temperaturen.

TCE-Ceramic beschermt tegen corrosie en slijtage en maakt het lossen van schroefverbindingen mogelijk, zelfs na langere stilstand.

Bevat geen giftige en metaalhouden bestanddelen. Is bestand tegen heet- en koudwater als ook tegen een grote hoeveelheid zuren en alkalische stoffen.

Leverbaar in herafsluitbare pot van 1000 gram.

TCE-Metalic 620

TCE-Metalic 620 is een aluminium kleurig, hoogtemperatuur middel tegen vastlopen (anti-seize).

Verhindert wrijvingscorrosie en koudlassen. Montagepasta/montagespray voor het verhinderen van vastbranden en vastvreten van schroefverbindingen, bouten, moeren, dichtingen, flenzen.

Bij het spuitgieten voor de smering van uitwerpers.

TCE-Metalic hecht voortreffelijk en is temperatuurstabiel tot +1200 0C.

Verpakking: 400 ml spuitbus