befratech logo

 

Lossingsmiddelen

TCE-Fluid 020 siliconenvrij lossingsmiddel

TCE-Fluid 020 is een siliconenvrij allround lossingsmiddel, speciaal ontwikkeld voor de kunststof spuitgietindustrie en verdere vormgevende processen. Ontvormt betrouwbaar haast alle thermoplastische polymeren. Een zeer dunne scheidingsfilm is voldoende voor een zekere lossing. Zonder agressieve lossingsmiddelen. Na gebruik is beplakken, lakken, galvaniseren en bedrukken van het product mogelijk. Is temperatuur stabiel tot +180 °C.

Verkrijgbaar in spuitbussen van 400 ml.

Trennmittel-M1

Siliconenvrij, oplosmiddelen vrij

Trenmittel-M1 is wereldwijd het eerste siliconenvrije lossingsmiddel met M1 certificering, wat impliceert dat dit middel binnen de levensmiddelen industrie gebruikt mag worden in de directe omgeving waar producten vervaardigt worden die direct met de gebruiker in contact komen.

Zeer geschikt binnen de toepssing van het spuitgieten, bij blaasvormprocessen, bij dieptrekken en andere vormgevende processen. Inzetbaar tot +180°C.

Verkrijgbaar in spuitbussen van 400 ml.

NSF-M1; Reg.nr. 143616

Silikonspray-H1

Silikonspray-H1 is een siliconenhoudend lossings- en smeermiddel. voor smering en onderhoud van machine elementen, kettingen, spansleden en meerdere. Beschermt rubberdelen voor poreusheid en smeert O-ringen. Spray tegen piepen van afvul- en verpakkingsmachines. Silikonspray-H1 is een lossings- en smeermiddel voor de kunststof-, textil- en metaalbewerking.

Verkrijbaar in spuitbussen van 500 ml.

NSF-H1; Reg.nr. 141774

Polytec - 555 siliconenhoudend lossingsmiddel

Polytec - 555 vormt een dunne siliconenhoudende lossingsfilm. Ontvormt heel betrouwbaar Thermo en Duroplasten. Is temperatuur stabiel tot +240°C. Door de dunne filmvorming verstopt het de ontluchtingskanalen niet.

Verkrijgbaar in spuitbussen van 400 ml.

FT-300 PTFE-spray

FT-300 PTFE-spray is een drooglossingsmiddel op basis van gemicroniseerd PTFE-pulver. Hecht geweldig goed, ook bij schurende stoffen. Temperatuur stabiel tot +260°C. Geschikt voor gebruik bij spuitgieten, persen, dieptrekken en blaasvormen.

Verkrijgbaar in spuitbussen van 400 ml.